logologologologo
  • تجهیزات

    درحال بارگزاری...

  • مواد مصرفی
  • خدمات پس از فروش
  • اخبار و آموزش
    آموزشیآموزش فنی و اپراتوریمعرفی محصولاتاخبار داخلیاخبار خارجی

نتیجه ای یافت نشد

فروشگاهدرخواست سرویس
logologo

نتیجه ای یافت نشد

  • تجهیزات
  • مواد مصرفی
  • خدمات پس از فروش
  • اخبار و آموزش
    آموزشیآموزش فنی و اپراتوریمعرفی محصولاتاخبار داخلیاخبار خارجی
پدید پردازش پایدار

شرکت پدید پردازش پایدار، شرکتی پیشرو و فعال در صنعت چاپ و بسته بندی کشور می باشد که به ارائه راهکارهای جامع مبتنی بر چاپ دیجیتال، جهت توسعه روزافزون و تکنولوژیک صنعت چاپ و بسته بندی می پردازد.

ادامه
محصولات
تجهیزات چاپ دیجیتال
تجهیزات پس از چاپ
مواد مصرفی چاپ دیجیتال
تونر کونیکا مینولتا
دسترسی سریع
درباره ما
تماس با ما
اخبار و آموزش
پشتیبانی
فروش
خدمات
مشاوره
آموزش
خدمات مشتریان
سوالات متداول
قوانین و مقررات
شکایات و انتقادات
نظرسنجی
e-namad
© 2023 - Padid Pardazesh Paydar. All rights reserved

Version 3.0.7

خانه
اخبار و آموزش
چاپ دیجیتال صنعتی چیست؟

چاپ دیجیتال صنعتی چیست؟

Digital Marketing Department

1402/7/18

چاپ دیجیتال صنعتی چیست؟
AccurioPress C14000

AccurioPress C14000

کونیکا مینولتا

مدل روز

جزییات
AccurioPrint  C4065

AccurioPrint C4065

کونیکا مینولتا

مدل روز

جزییات
دستگاه AccurioPress  C4080

دستگاه AccurioPress C4080

کونیکا مینولتا

مدل روز

جزییات

    طی این سالها سیستم‌های چاپ تصاویر تغییرات فراوانی را پشت سر گذاشته اند. چاپ‌ سربی، فلزی، سنگی، ژلاتینی، افست، دیجیتال و... از گونه های مختلف چاپ‌ به شمار میروند. هدف ما در این مقاله از پدید پردازش پایدار آن است که درمورد چاپ دیجیتال که یکی از تازه‌ترین تکنولوژی‌های چاپ محسوب می‌شود اطلاعاتی را متنقل نماییم. چاپ‌ دیجیتال به سبب ویژگی های مثبتی که دارد؛ در صنعت چاپ مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است. چاپ دیچیتال در امور متنوعی مورد استفاده قرار میگیر همچنین مقرون به صرفه بودن هزینه‌های آن، سبب افزایش طرفداران این چاپ شده است. با گذر زمان در اغلب از چاپخانه‌ها، دستگاه‌های مختلفی برای گونه های متنوع روش‌های دیجیتال قابل مشاهده می‌باشد. 

    چاپ دیجیتال چیست؟

    اگر قصد چاپ طرح‌های متفاوت روی کاغذ یا سطح‌های دیگری مثل لباس دارید پیشنهاد ما به شما روش دیجیتال است؛ چرا که چاپ دیجیتال نسبت به  باقی روش‌های غیر دیجیتالی دارای کیفیت بهتر، سرعت عمل بالاتر و فرآیند چاپ تصویر آسان‌تر می‌باشد. در چاپ دیجیتال، دستگاه به طور مستقیم به رایانه متصل می‌شود، پس از آن طرح مورد نظر بر کاغذ یا لباس به زیبایی و در آسان ترین حالت رسم می‌گردد. امروزه رایج‌ترین دستگاه دیجیتال مورد استفاده در اماکن مختلف، دستگاه پرینتر می‌باشد که غالباً اکثر مردم هرروز و هر زمان آن را به کار می‌گیرند. امروزه با با استناد بر پیشرفت‌ بشر در تمامی عرصه‌ها به خصوص صنعت چاپ، دستگاه‌های دیجیتالی گوناگونی در ابعاد و اندازه‌های متفاوت تولید گشته‌اند که هر کدام از آنها، دارای کاربرد و عملکرد به خصوصی  می‌باشند و ما باید براساس نحوه عملکرد آن‌ها، دستگاه‌ها مد نظر خود را انتخاب نماییم.

     

    مقاله پیشنهادی «بررسی و مقایسه چاپ افست و دیجیتال»

     

    روش‌های چاپ دیجیتال

    یکی از بزرگترین مزایای چاپ دیجیتال، قابلیت انعطاف‌پذیری بالا در تولید و تنوع بالای طرح‌ها و محصولات چاپی است. استفاده از روش‌های چاپ دیجیتال در دهه‌های اخیر به طور گسترده افزایش یافته است و تأثیر قابل توجهی روی صنعت چاپ داشته است. در ادامه به معرفی روش‌های چاپ دیجیتال می‌پردازیم:

    ۱. روش تونری

    در روش تونری واسطه‌های آنالوگ متداولی میان مخزن رنگ و سطوح چاپی موجود می‌باشد اما به سبب پرسرعت بودن، مورد استفاده در امور صنعتی قرار گرفته و از کاربردی ترین دستگاه‌های چاپ دیجیتال مخصوصا در ابعاد متوسط محسوب می‌شوند. این دستگاه‌ها در ترکیب با یک اسکنر درنقش دستگاه‌های کپی یا لیزری نیز قابل به شمار میروند.سیستم‌های تونری تصاویری را که حاصل ذوب گشتن پودر رنگ بر کاغذ می‌باشند، با سرعتی بالاتر از سیستم‌های جوهرافشان به وجود می آورند. اگرچه این روش مانند روش جوهرافشان، دیجیتالی نشده. برای مطالعه بیشتر در مورد روش تونری می‌توانید به مقاله «تکنولوژی های نوین تولید تونر کونیکا مینولتا» مرلحعه فرمایید.

     

    ۲. روش تصعید رنگ

    سیستم تصعید رنگ، مانند روش حرارتی است. در این سیستم، در آغاز رنگ‌ها روی سلفون قرار گرفته و پس از آن بوسیله پرتوهای رنگی مثل ماتریس‌های حرارتی رنگ‌ها، از روی سلفون بخار می‌شوند و روی کاغذ تثبیت می‌شوند. تصویر چاپ شده با سیستم تصعید رنگ، بسیار باکیفیت می‌باشد. از این سیستم در گذشته جهت چاپ پوستر‌های تبلیغاتی به کار گرفته میشد. مقطوع بودن قیمت این دستگاه باعث آن ‌شده است که در بسیاری از لابراتوار‌های عکاسی به کار گرفته شود. اما موادی که در این دستگاه به کار میرود از جمله سلفون‌های رنگی قیمت چندان مناسبی ندارند و این موضوع سبب آن می‌شود که استفاده از روش تصعید رنگ، از لحاظ اقتصادی به صرفه نباشد.

    ۳. روش چاپ دیجیتال نوری

    چاپ نوری از دیگر روش‌های پرکاربرد چاپ می‌باشد. در این سیستم تصویر مد نظر را بوسیله تابش شعاع های نوری بر روی کاغذهای ویژه و حساس به نور – مشابه کاغذ عکاسی - بوجود آورده و بعد از مرحله ظهور، ثابت می‌کنند. دستگاه های این روش در لابراتورهای عکاسی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای کیفیت چاپی بسیار بالایی می‌باشد. در این روش سرمایه گذاری اولیه مانند هزینه دستگاه، بالا می‌باشد اما هزینه چاپ در مقایسه با کیفیت بسیار بالای آن مقطوع می‌باشد. از مشکلات اساسی این دستگاه‌ها دو مرحله ای بودن چاپ و ظهور می‌باشد که در دستگاه های نسل جدید به طور اتوماتیک در درون دستگاه انجام می‌گردد.

    ۴. روش چاپ حرارتی

    در روش چاپ حرارتی که کاغذی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به به حرارت حساس می‌باشد، حرارت حاصل از لیزر و یا ماتریس ­های حرارتی با بوجود آمدن فعل و انفعالات شیمیایی روی سطح کاغذ حساس، رنگ و تصویر بوجود می آورند. این روش در دستگاه های کوچک تک رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد که رایج ترین آن ها دستگاه‌های فکس هستند. قابل ذکر است که استفاده عمومی از روش حرارتی به علت جایگزین شدن روش‌های جدید، به مرور زمان درحال کاهش می‌باشد.

     

    مقالات پیشنهادی «آخرین اخبار درباره دیجیتال سازی چاپ صنعتی»

     

    5. روش چاپ جوهرافشان

    در سیستم جوهرافشان، اطلاعات دیجیتال مستقیماً و از طریق مرکب‌های مایع به سطوح چاپی انتقال می یابند. در روش چاپ جوهرافشان، به سبب استفاده نکردن از محمل میانی، اثر عوامل محیطی بر کیفیت چاپ به پایین‌ترین حد ممکن می‌رسد. نازل رنگ‌پاش این چاپگر، به طور کامل دیجیتالی است و تنها از دو فرمان مثبت و منفی که حاوی پیام پاشیدن یا نپاشیدن رنگ می‌باشد دستور می‌گیرد. تنوع در ابعاد دستگاه‌های چاپی که از سیستم جوهرافشان دستور می‌گیرند از پرینتر‌های رومیزی شروع شده و تا دستگاه‌هایی با عرض پنج متر ادامه دارد. پراهمیت‌ترین سیستم‌های چاپ دیجیتال، شامل سیستم جوهرافشان با قابلیت پاشیدن تونر براساس تقاضا (Drop on Demand) و پیوسته (Continues tone) است. طبیعتاً سیستم جوهرافشان، با کیفیت‌ترین، متداول ترین و با اصالت ترین روش چاپ دیجیتال به شمار میرود.

    6. روش چاپ مارکر لیزری

    این سیستم، اغلب در صنایع تولیدی کاربرد دارد. در چاپ لیزری از طریق اشعه لیزر و با بوجود آوردن حرارت و سوزاندن، تصاویر مد نظر را روی محصول درج می‌نمایند.

     

    مقاله پیشنهادی «تکنولوژی های نوین تولید تونر کونیکا مینولتا»

     

    نمایندگی رسمی کونیکا مینولتا، چاپگر صنعتی، تونر رنگی، روش‌های چاپ، چاپ رنگی بنر، دستگاه چاپ صنعتی، چاپ پوستر، چاپخانه، Konica Minolta،

     

    انواع سطح چاپ در چاپ دیجیتال

    در چاپ دیجیتال، می‌توان روی انواع مختلف سطوح چاپ کرد. این قابلیت چاپ بر روی سطوح متنوع، از جمله مزیت‌های اصلی این فناوری است. در زیر، به معرفی انواع سطح چاپ در چاپ دیجیتال می‌پردازیم:

     

    ۱) چاپ دیجیتال عریض Wide Format

    چاپ دیجیتال مورد استفاده در قالب عریض از ۱۵۰ سانت آغاز شده و تا ۵۰۰ سانتی‌متری ادامه دارد و همچنین به سبب ویژگی بزرگ بودن طرح چاپ گشته، در فضای باز یا outdoor نصب میگردد. لازم به ذکر است کار‌های چاپ شده در این سیستم، در مقابل آب و نور خورشید دارای مقاومت بالایی می‌باشند.

    ۲) چاپ دیجیتال متوسط Medium Format

    سفارشات مرتبط به بروشور، عکس، کارت ویزیت، لیبل، کاتالوگ، لفاف‌های بسته‌بندی و چاپ بر سطح های گوناگون در ابعاد ۳۳ × ۴۸ یا A3+ چاپ میگردد. چاپ این سفارشات بوسیله چاپگر‌های لیزری، جوهرافشان و نوری انجام میگردد.

    ۳) چاپ‌ دیجیتال بزرگ Large Format

    بالاترین ابعاد کار‌های چاپ گشته در فرمت بزرگ، از ۳۳*۴۸ سانتی‌متر آغاز شده و تا ۱۵۰ سانتی‌متر ادامه دارد. افراد حضور یافته در چاپخانه‌ها برای پوستر‌هایی که عرض آن‌ها، ۱۵۰ سانتی‌متر میباشد این روش چاپ دیجیتال را به کار می‌گیرند. اگرچه سیستم چاپ با فرمت بزرگ در فضای درونی یا Indoor مورد استفاده واقع می‌شود.

     

    مقاله پیشنهادی «دستگاه‌های مناسب برای ورود به صنعت چاپ»

     

     

    مزایای چاپ دیجیتال

    • چاپ دیجیتال بسیار مقرون به صرفه میباشد.
    • سرعت کار در این روش بسیار بالا میباشد.
    • محدودیتی در چاپ با این سیستم وجود ندارد.
    • دارای رقابلیت رچاپ بر روی سطوج مختلف مانند چوب،پارچه،بوم و شیشه...
    • عدم نیاز به نیروی کار
    • چاپ با کیفیت

    معایب چاپ دیچیتال

    • محدودیت در چاپ برخی رنگ های خاص مانند نقره ای.
    • وجود محدودیت در زمان انتخاب گرماژ کاغذ.

     

    مقاله پیشنهادی «قطعات اساسی در چاپ دیجیتال»

     

    سخن پایانی

    با صرفه‌جویی گسترده در کار و بهتر شدن سریع ویژگی‌ها، چاپ دیجیتال آهسته و آرام سیستم های قدیمی تر مثل چاپ آفست را از رده خارج نموده است. درنتیجه بهترین گزینه برای بازاریابی چاپی کم تیراژ، کیفیت بالاتر و قیمت مقطوع چاپ دیجیتال می‌باشد. با استفاده کامل از ویژگی های چاپ دیجیتال، قابلیت ایجاد محصولات و کالاهای بازاریابی باکیفیت وجود دارد و همچنین اعتبار شرکت خود را با فناوری پیشرفته چاپ دیجیتال محفوظ دارید.

     

    مقالات پیشنهادی «10 نکته درمورد چاپ و بسته بندی» - «نمایشگاه چاپ و بسته بندی دبی 2024»

    اشتراک گذازی:

    مقالات مرتبط

    راهنمای خرید دستگاه چاپ کتاب خانگی

    راهنمای خرید دستگاه چاپ کتاب خانگی

    1404/2/15
    10 دستگاه چاپگر برای مدرسه و آموزشگاه

    10 دستگاه چاپگر برای مدرسه و آموزشگاه

    1404/1/18
    10 دستگاه پرینتر رنگی خانگی

    10 دستگاه پرینتر رنگی خانگی

    1404/1/11
    دستگاه کپی رنگی یا سیاه و سفید

    دستگاه کپی رنگی یا سیاه و سفید

    1404/1/4